Du er her: 
mandag12okt2020

Beethoven festival - 1. og 2. violinsonate samt 5. cellosonate

mandag12okt2020 kl. 19:30 - 20:30

Vi lægger ud med Beethovens 1. og 2. violinsonate spillet af henholdsvis Kaya Møller og Adam Koch, akkompagneret af Jonathan Siahaan.

Theodor Lyngstad spiller Beethovens 5. cellosonate akkompagneret af Kristoffer Hersnack Grunnet.

Der er gratis entré til alle koncerterne.

Kaya Møller har vundet både nationale og internationale priser. Hun er 23 år og har allerede vundet priser ved musikkonkurrencer i Japan, Rusland, USA, Tyskland, Polen og Sverige. Foruden stort alle de nationale priser, man kan opnå. Hun har spillet i Carnegie Hall, og er uden tvivl på vej til en stor international karriere.

Adam Koch er født i år 2000 og har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium siden år 2016. Han vandt meget tidligt første priser og guldmedaljer i Danmark og har i 2019 og 20 vundet priser ved blandt andet internationale konkurencer i Schweiz og Østrig. I 2019 blev han udnævnt alternerende koncertmester i Leopoldiunum Chamber Orchestra i Wroclaw, Polen. Han modtog i 2020 Léonie Sonnings talentpris.

Theodor Lyngstad blev ansat som solocellist i Copenhagen Phill i februar 2019. Han har optrådt som solist med Copenhagen Phil, Århus symfoniorkester, Trondheim symfoniorkester samt student- og amatørorkestre i Norge og Danmark. Han har studeret i København, New York og Oslo og modtog i 2015 Léonie Sonnings talentpris.