Du er her: 
onsdag14okt2020

Beethoven festival - Violinsonate nr. 5 og 6 samt cellosonate nr. 3

onsdag14okt2020 kl. 19:30 - 20:30

Ved koncert nr. 3 kan du høre Beethovens 5. og 6 violinsonate spillet af Ashley Tong og Anna Egholm. Derudover spiller Ida Ben-Hamadou Beethovens 3. cellosonate.

Anna Egholm er en af de helt store unge danske violinster. Trods sin unge alder har hun allerede været solist med fem forskellige orkestre samt vundet adskillige priser både i Danmark og i udlandet. Hun studerer til daglig i Lausanne og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Britisk-Taiwanesiske Ashley Tong vandt allerede som 8-årig "Young Soloist Competition" i Taipei og var i den forbindelse solist med "The Taipei Symphony Orchestra". Hun har siden da optrådt med adskillige orkestre samt i duetter med blandt andre Mr. G. Seifert (første violinst i Wiener filharmonien) samt Mr. Lev Klychkov, koncertmester i St. Petersborg Filharmonien. Hun har studeret på Yehudi Menuhin instituttet, på "The Guildhall School of Music" og i Østrig, men studerer nu på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Peter Herresthal.

Ida Ben-Hamadou er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos prof. Morten Zeuthen, Toke Møldrup og Richard Krug og har siden studeret privat hos Soo Kyung-Hong, første solo cellist i DRSO. Hun har deltaget i masterclasses med bl.a. Pieter Wispelwey, Konstantin Heidrich og som kammermusiker med David Beaver, primarius i Tokyokvartetten. I 2011 blev hun udvalgt til at deltage i Den Danske Strygerkonkurrence og i 2012 i The International Johannes Brahms Competition i Østrig. Udover talrige koncerter i Tivolis koncertsal og på Det kgl. Teater har Ida også givet solo- og kammermusikkoncerter i mange af landets kirker og koncerthuse.