Børn & Unge

Nye hold starter tirsdag d. 27. august 2019

Tirsdage kl. 10: 3-6 mdr.

Tirsdage kl. 11: 7-12 mdr.

Babysalmesang stimulerer barnets evne til at lytte, fokusere og være nærværende. Vi skal synge sange, danse, bruge rim og remser, fagter, faldskærm, bolde, sæbebobler og instrumenter. Kom med og oplev en musikalsk stund sammen med dit barn og få samtidig inspiration til, hvad du kan lave derhjemme. Efter salmesangen er der kaffe i caféen. Forløbet er gratis.

Babysalmesangen er for babyer på 3-12 mdr. Musiklærer Natasja Knudsen leder salmesangen.

Skriv til Natasja på nk.sognemedhjaelper@gmail.com for tilmelding.

Der er maks plads til 14 børn på holdene.

Børnegudstjeneste

Den første onsdag i hver måned kl. 10.00. (Dog sommerferie i juli og august)

Kom med til en gudstjeneste for mindre børn med musik, sang og gode historier. Sognepræst Birgitte Knudsen og musikmedarbejder Natasja Knudsen vil fortælle bibelhistorier og snakke om højtider - kreativt og helt i børnehøjde. Thomas Høg sørger for lækkert guitarakkompagnement til sange og salmer.

Godnathistorier

Kom med til Godnathistorier i Ansgarkirken ved sognepræst Birgitte Knudsen. Vi serverer en sang, en bibelhistorie i børnehøjde og et let aftensmåltid at gå hjem på.

Tilmelding gerne til Birgitte eller til kirkekontoret. Find den næste aften med godnathistorier i kalenderen.

Konfirmander

Læs mere om tilmelding til konfirmation 2019 her.

Konfirmationsdato: St. Bededag fredag 17. maj 2019 kl. 12:00.